Personal


Mathias S

Vår VD och tillika grundare. 

Det var med honom allt startade i april 1999. 

 Han är en av de mest serviceinriktade personer du kan träffa på.
För honom är kundservice A och O. 

 Mathias älskar utmaningar av alla dess slag, och med sitt enorma kontaktnät löser han alltid det kunden vill ha hjälp med.  Han är den som alltid månar om sin personal och deras familjers välmående. 

Mathias specialitet är rosor och service.

 

Annie

Mathias S assistent och högra hand. 

Hon är den som håller koll på det mesta som händer i företaget.  

All vår administration sköts av Annie som ofta har fullt upp med att både hålla koll på vår administration, men framförallt vår VD. 

Hennes lojalitet och engagemang i företaget är något utöver det vanliga. 

 

 

Filip

Vår Trädgårdsmästare. 

Med sitt stora intresse för trädgård, och omättliga begär av att lära sig mer, är Filip den som är expert när det kommer till allt i utemiljön 

Med sin värme och sitt genuina intresse av människor i sin omgivning är han en väldigt empatisk person som är mån om att alla i hans omgivning mår bra.  

Filips expertisområden är beskärningar, plattsättning och växtkunskap. 

 Mathias N

Vår bevattningsexpert

Han är expert på bevattningsanläggningar, och finns alltid med när en sådan ska byggas.

Mathias har alltid en positiv inställning till allt, och en duktig maskinförare. Med sin envishet och sitt lugn tar han sig an varje arbetsmoment med stor nyfikenhet.  

Mathias expertisområden är anläggning av bevattningssystem, framförande av maskiner.

Tessan

Vår Automowerinstallatör

Tessan gillar de tekniska utamningar man ställs för vid installation av Automower. Hon är självklart auktoriserad installatör av Husqvarna Automower. 

Tessan är även  den som bygger våra bevattningsanläggningar.  

Sin korta längd till trots är hon otroligt stark, och räds inga arbetsuppgifter.
Hon är lugn i alla situationer och är alltid positiv. 

Tessans expertisområden är  Automower och anläggning av bevattningsanläggningar. 

Vi om varandra

”Mathias S. är vår ”rosfanatiker”. Han vet nästan precis allting om trädgård och hans öga för detaljer och utförande är inte många som kommer nära. Förutom rosorna är han en riktigt vass
 maskinförare.”

”Annie är vår administrativa stjärna, snabb som en vessla och med ett ständigt leende. Utan henne skulle vi knappt veta höger från vänster och hon har ett finger med i precis allt vi gör!”

”Filip är killen som aldrig tvekar på att hjälpa till eller dela med sig av sina kunskaper. En genomsnäll kille som ser till att allt flyter på ute hos våra kunder.”

”Mathias N. är starkare än en björn med en inställning att inget är omöjligt. Ska du flytta en stenmur eller gräva ner droppbevattning är Mathias där direkt.”

”Utöver den härliga dialekten, för att inte tala om styrkan i armarna, kämpar Tessan på i alla väder glad och trevlig vad som än sker! Bakar även riktigt goda bullar.”