Stubbfräsning och Trädfällning


Stubbfräsning
Hur många gånger irriterar vi oss inte på en stubbe som står på fel ställe. Med vår stubbfräs tar vi enkelt bort alla stubbar och återställer marken efter dina önskemål. Kanske ett nytt träd, en ny grönyta, en rabatt eller något annat som passar.

Att stubbar blir kvar efter att träd fällts, är en ganska vanlig syn i många trädgårdar och utemiljöer idag. Stubbar som lämnas, blir ofta också ett hinder när man vill plantera och förändra utemiljön. Kvar står en stubbe och inte alltför sällan snubblar vi på dem dessutom, men framförallt så begränsas kommande projekt och nyplanteringar. Vi kan enkelt hjälpa dig att få bort stubbar och återställer marken efter dina önskemål.

Trädfällning
Träd som skymmer kvällssolen eller träd som har undermåliga rötter och som kan göra stor skada på hus (skador som dessutom ofta inte täcks utav försäkring!) och som dessutom kan utgöra en stor fara för omgivningen.
Vi får allt oftare kraftfullare höstvindar som ställer höga krav på rotsystemen. Är du osäker på vilka träd du bör fälla (och vilka du ej bör fälla!), kontakta oss så kan vi hjälpa dig med både konsultation och trädfällning där det behövs!
Behöver du hjälp att dessutom forsla bort nedtagna träd, kan vi ombesörja även det- allt efter dina önskemål!

 

            
Stubbfräsning

 

        
Trädfällning