Om oss


Ute&Co är en kreativ, nyfiken och serviceinriktad partner inom trädgård och utemiljö.

Vi är ett företag som brinner för allt som har med beväxtlighet att göra, både utomhus som inomhus. Vi som arbetar på Ute&Co tycker verkligen om det vi gör och det avspeglar sig i vårt arbete. Vi värnar om en personlig kontakt som andas service och kvalité. Vi är måna om att återkoppla och följa upp även utförda projekt, allt för att kvalitetssäkra vårt arbete.

         

Mathias

Vår VD och tillika grundare. 

Det var med honom allt startade i april 1999. 

 Han är en av de mest serviceinriktade personer du kan träffa på.
För honom är kundservice A och O. 

 Mathias älskar utmaningar av alla dess slag, och med sitt enorma kontaktnät löser han alltid det kunden vill ha hjälp med.  Han är den som alltid månar om sin personal och deras familjers välmående. 

Mathias specialitet är rosor och service.

Tessan

Vår Automowerinstallatör.

Tessan gillar de tekniska utmaningar man ställs för vid installation av Automower. Hon är självklart auktoriserad installatör av Husqvarna Automower. 

Tessan är även  den som bygger våra bevattningsanläggningar.  

Sin korta längd till trots är hon otroligt stark, och räds inga arbetsuppgifter.
Hon är lugn i alla situationer och är alltid positiv. 

Tessan är även den som har hand om vår administration

 Åsa

Vår Trädgårdsmästare.

Med sitt brinnande intresse för trädgård, och omättliga begär av att lära sig mer, är Åsa den som är expert när det kommer till frågor kring skötsel och anläggning av trädgårdar.

Med sin stora noggrannhet för detaljer får hon alla trädgårdar att överträffa allas förväntningar.

Åsas expertisområden är beskärningar, växtkunskap och plattsättning.

Vi om varandra

“Mathias S. är vår “rosfanatiker”. Han vet nästan precis allting om trädgård och hans öga för detaljer och utförande är inte många som kommer nära. Förutom rosorna är han en riktigt vass
 maskinförare.”

“Åsa vet nästan precis allting om trädgård och hennes öga för findetaljer och utförande är det inte många som kommer nära”

“Utöver den härliga dialekten, för att inte tala om styrkan i armarna, kämpar Tessan på i alla väder glad och trevlig vad som än sker! Bakar även riktigt goda bullar.”