Våra tjänster


Ute&Co har en lång erfarenhet av rådgivning, planering, anläggning och vård av utemiljö. Det må gälla trädgårdar, parkanläggningar, bostadsområden, shoppingcenter eller annan offentlig miljö mm. Med våra erfarna medarbetare och vår toppmoderna maskinpark kan vi lösa även era behov.

Referenser

Plantering och skötsel

Vi finns med dig i hela processen – från första möte till skötsel av den färdiga anläggningen.

Vår specialitet är att driva projekten i sin helhet, vilket innebär att ni som kund har oss som totalentreprenör för era trädgårdsprojekt. Design, inköp, plantering och skötsel. Allt sköter vi åt er.

I ett land som Sverige som har årstider med stor variation på klimatet, är genomtänkta planteringar en förutsättning för att få en till en bra utemiljö. Här är det också viktigt att sätta nivån på skötsel utav gjorda planteringar så den överensstämmer med de förutsättningar som finns. Vår specialitet är att driva projekt i sin helhet, där du som kund ska känna trygghet i att vi agerar helentreprenör när så behövs. Planering, design, inköp, plantering och skötsel- allt sköter vi åt Er när Ni så önskar!                         

Tillsyn

Att ha ett fritidshus kan vara en helt underbar tillflykt! En plats att njuta av fågelsång, växtlighet och fixa-själv glädje. Men denna idyll kan lätt fläckas av att man under vintern inte hinner vara där tillräckligt ofta.

Men vi fixar det! Vi står för extra tillsyn någon gång i veckan eller enligt dina önskemål. Vi städar efter höststormen, skottar när snön ligger tung och ser till att ditt hus står helt genom hela genom vintern.
Vi lämnar löpande rapport och skulle något avvika så kontaktar vi dig och sedan hjälper v dig efter överenskommelse med åtgärder så att du lugnt kan stanna hemma och ägna dig åt annat.

Kontakta oss för att få en prisuppgift!

Bevattning

Vi är installatörer av bevattningssystem för både gräsmatta och planteringar av alla dess former. Där behov finns – där bygger vi bevattning. Vi ser till dina önskemål och behov, och därigenom hittar vi en lösning som fungerar optimalt efter de förutsättningar som finns!
Kontakta oss gärna så berättar vi mer inom området bevattning!

Stubbfräsning

Stubbfräsning
Hur många gånger irriterar vi oss inte på en stubbe som står på fel ställe. Med vår stubbfräs tar vi enkelt bort alla stubbar och återställer marken efter dina önskemål. Kanske ett nytt träd, en ny grönyta, en rabatt eller något annat som passar.

Att stubbar blir kvar efter att träd fällts, är en ganska vanlig syn i många trädgårdar och utemiljöer idag. Stubbar som lämnas, blir ofta också ett hinder när man vill plantera och förändra utemiljön. Kvar står en stubbe och inte alltför sällan snubblar vi på dem dessutom, men framförallt så begränsas kommande projekt och nyplanteringar. Vi kan enkelt hjälpa dig att få bort stubbar och återställer marken efter dina önskemål.

Snöröjning

Vi utför snöröjning av alla slag. Vi eftersträvar alltid ett perfekt resultat, där kundens intresse står i fokus. Vi nöjer oss inte förrän ni känner er helt nöjda med det jobb vi gör. För oss handlar snöröjning om människors möjlighet till att röra sig fritt ute, utan att behöva känna en oro eller irritation över snöröjning som är illa utförd.

Låt oss ta hand om er snöröjning om ett bra och väl genomfört jobb är viktigt för er.

Trädgårdsdesign

Att vilja förändra och utveckla sin utemiljö är det många som vill. Men ibland stannar det vid att bara drömma. För att kunna realisera en dröm om en trädgård/utemiljö vare sig du har dem som privatperson eller företag/organisation, så behövs det god kompetens inom dessa områden. Se till att realisera drömmen med god kompetens, boka gärna en konsultation till att börja med!

Konsultation
Oavsett om det gäller trädgårdsdesign, beskärning, planteringar eller anläggningar- så kan Ni alltid boka tid för konsultation. Ring gärna eller skriv för att få mer information!

Husqvarna Automower
Husqvarna Automower är en smart och pålitlig partner i trädgården och som dessutom är världens ledande tillverkare av robotgräsklippare! Den klipper gräset tyst, både på dagen och på natten, vid regn eller solsken och skapar en perfekt klippt gräsmatta varje dag – du får mer tid för det du tycker om att göra!

Vi på Ute&Co är stolta över att vara installatörer av Automower. Vi sätter stor stolthet att få utföra installationer åt våra kunder, och ser alltid till att Ni som kund blir väl omhändertagen både före, under och efter Ni fått Er nya Automower installerad. Vi som installerar har ett brinnande intresse för denna produkt, och ser till att dela med oss av vår stora erfarenhet till våra kunder.

Vill Ni ha en bekymmersfri och perfekt gjord installation? Då är det vi som ska göra den åt Er.

Kontakta oss för vidare frågor – Alla frågor är lika välkomna!

    
    
 Husqvarna Automower 105
Husqvarna Automower 310
Husqvarna Automower 315

Husqvarna Automower 315X

 Husqvarna Automower 420
Husqvarna Automower 430X
Husqvarna Automower 440

Husqvarna Automower 450X